in

“Napadaju me kukavice iza tastature, a kad bi me sreli na ulici…”

“Napadaju me kukavice iza tastature, a kad bi me sreli na ulici…”

TRENER fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je danas da ga vređaju kukavice iza tastature, koje bi mu čestitale kad bi ga srele na ulici.

Foto: Profimedia

Bolonja je posle četiri kola Serije A osvojila dva boda, zbog čega se Mihajlović našao na meti uvreda navijača na društvenim mrežama, a na njih je odgovorila njegova ćerka Viktorija.

Tim sa “Renato Dalare” gostovaće sutra u petom kolu Serije A Speciji u 15.00.

– Moja ćerka je odgovorila na uvrede koje nemaju nikakve veze sa fudbalom. To rade kukavice koje se kriju iza tastature i koje bi mi čestitale kada bi me srele na ulici. Ja nemam naloge na društvenim mrežama, ćerka mi je pokazala šta pišu. Ja sam navikao na to, moje ćerke malo manje. Uznemirene su kad ljudi pišu svašta o njihovom ocu. Kada neko pretera, moramo da reagujemo – izjavio je Mihajlović, a prenela “Gazeta delo sport”.

Osvrnuo se nekadašnji selektor Srbije na trenutno stanje u svojoj ekipi.

– Odigrali smo četiri utakmice, pred nama je 90 odsto sezone. Ima vremena da ispravimo stvari. Osvojili smo dva boda u četiri utakmice i znamo da moramo bolje. Samopouzdanje nam nije narušeno. Bili smo u svakom meču, stvarali smo šanse, ali nismo postizali golove – rekao je Mihajlović koji je na klupi Bolonje od 2019. godine.

BONUS VIDEO: Novak Đoković i Željko Obradović zajedno bodre “orlove”
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije