in

Čudo koje je Sergej Milinković Savić izveo na meču Serije A (VIDEO)

Čudo koje je Sergej Milinković Savić izveo na meču Serije A (VIDEO)

SERGEJ Milinković Savić ima mnogo fudbalskih kvaliteta, sa pravom je jedan od najboljih reprezentativaca Srbije, ali potezom koji je izveo u sredu posebno je zadivio Italiju.

Foto AP

NJegov Lacio je gostovao Sampdoriji, a taj prvenstveni meč obeležio je upravo srpski as.

Igrao se 21. minut kada je ekipa iz Rima otpočela napad sa svoje polovine, lopta je upućena ka Milinkoviću Saviću, a ovaj, na 40-ak metara od gola rivala, reagovao je fantastično.

Okrenut licem ka sopstvenoj polovini terena, samo je petom “produžio” loptu ka saigraču koji je već tračao ka suparničkom šesnaestercu, Ćiru Imobileu.

Nestvarna asistencija potpuno je zbunila ekipu Sampdorije, pa je iskusni Imobile, bez igde ikoga od čuvara, lako iskoristio ovu asistenciju srpskog asa za dovođenje Lacija u vođstvo od 0:1.

Kako je to Milinković Savić majstorski izveo petom – pogledajte i sami u snimku do kog vas vodi klik na ovu rečenicu, ili u tvitu koji je pred vama:

Na kraju se Sergej i nije baš radovao kao što mu se činilo da će biti slučaj: u prvom minutu sudijske nadoknae vremena, 91. od početka meča, rezervista Sampdorije Gabijadini je svojim golom izborio remi – 1:1.

Poput njega, sa klupe je u tim Đenovljana ušao i Filip Đuričić, i to od 61. minuta.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, “grobari” i “delije” zagrmeli kao jedan!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije