in

“Učestvovali ste u kadriranju, ali niste uspjeli“ (FOTO)

“Učestvovali ste u kadriranju, ali niste uspjeli“ (FOTO)

HAJCI NVO sektora i pojedinih medija, koja se mesecima unazad vodi protiv bivše ministarke prosvete, kulture, nauke i sporta Vesne Bratić, neočekivano se pridružio čovek koji je za nju imao samo reči hvale i lično je postavio na to mesto – nekadašnji premijer Zdravko Krivokapić.

Foto Arhiva Novosti

On je, gostujući na jednoj televiziji rekao kako nije učestvovao u postavljanju niti razrešavanju direktora obrazovnih ustanova, te da osuđuje sve što je urađeno nezakonito.

Međutim, jedna poruka koju je je objavila Bratić, demantuje Krivokapića.

Na Fejsbuk profilu, nakon izjava Krivokapića i ograđivanja od rada tadašnje ministarke Bratić, ona je odlučila da podeli poruku u kojoj se jadno vidi uticaj na kadriranje pojedinih direktora škola. 

„Kakva je situacija za direktora za školu“, glasi poruku koju je objavila Bratić, blurujući o kojoj školi je reč. 

Printscreen

Uz poruku je dodala i komentar: 

„Nismo učestvovali u kadriranju“. Učestvovali ste, ali niste uspeli, jer se bira po konkursu. „Ni đeca“.“Nisu“. Nisu dobili što su tražili, samo to nisu“, napisala je Bratić, jasno odgovrajaući Krivokapiću na njegove napade. 

Objava bivše ministarke je za kratko postala viralna, pa se ređao komentar za komentarom. 

Printscreen

„Ovo je vrh ledenog brijega licemjerstva, autokratije, laži i porodičnog biznisa. Ni kralj Nikola da je. A Daliborku i Draginju za perjanike“, istakla je Bratić, u prepisci sa jednim Fejsbuk korisnikom.

Na pitanje jednog korisnika da li je u pitanju građevinska škola, Bratić nije željela direktno da odgovori.

Printscreen

„Konkursi. Niko ne smije da ima uticaj. Govoriti kako treba sve po zakonu, a staviti se u rang nekakvoga monarha koji o svemu sve zna i ima pravo da krši sve je difinicija licemjer(j)a“, napisala je Bratić, dodajući da je crvena linija pređena. 

Kriviokapić se nakon gostovanja na televiziji nije više oglašavao ovim povodom.

(Adria TV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije