in

REPUBLIKA SRPSKA UZ BRAĆU NA JADRANU: SDS podržala koaliciju “Za budućnost Herceg Novog i Boke”

SRPSKA demokratska stranka na izborima u Herceg Novom i Boki snažno podržava svoju srpsku braću okupljenu u koaliciji „Za budućnost Herceg Novog i Boke”.

Foto: Printscreen

– Mi posebno želimo da podržimo baš te naše sunarodnike jer oni vole Republiku Srpsku i ne ruše je tvrdnjama da je u ratnim sukobima u BiH naša hrabra i časna vojska počinila genocid, uključujući i dešavanja u Srebrenici. Takođe, kao politička organizacija koja drži do integralnog srpstva i odbrane teritorijalnog integriteta države Srbije mi ne možemo podržati politiku Mila Đukanovića, Zdravka Krivokapića i Aleksu Bečića koji ne samo da priznaju lažnu državu Kosovo nego čestitaju i izbor albanskih funkcionera koji su bili pripadnici terorističke OVK i koji su na podmukao i svirep način ubijali naše sunarodnike i rušili srpsku državu i njene svetinje – navode iz SDS.

Iz te stranke su pozvali sve prijatelje Republike Srpske iz Herceg Novog da podrži koaliciju “Za budućnost Herceg Novog i Boke”. 

– Mi nikada nećemo napraviti grešku nekih ovdašnjih srpskih političara koji su u vreme referenduma u Crnoj Gori 2006. godine, stali uz Mila Đukanovića i rušili zajedničku državu Srbije i Crne Gore. Tada su pride još i tvrdili da je to interes Republike Srpske i našeg naroda. Što je bila velika laž – navode iz SDS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije